За едни торта, за други хилядарки

Жоро спечели Биг Брадър 4, докато Милен Цветков се задоволи с торта, размазана в лицето му
15 дек 2008 10:28,
43
За едни торта, за други хилядарки
Снимка: Big Brother

28-годишният Георги Георгиев Алурков спечели четвъртия сезон на Биг Брадър.

След изключително оспорвано гласуване зрителите определиха градинаря от Горубляне да си тръгне с голямата награда - 300 хил. лв.

Мъжът победи в конкуренция с 25 достойни съперници.

"Най-вредното е да вярваш в утопични и романтични неща, като любовта и приятелството", призна победителят. 

Георги, Наталия, Денислав и Даниела бяха четворката, стигнала до финалната права.

Денислав беше първият изгонен от финала. Последва го Даниела и в оспорвана битка Георги взе голямата награда.

Оказа се, че Наталия е решила да предостави 100 000 от наградата си на гласувал за нея зрител, при условие че спечели. Докато разбивачът на ромски сърца планувал да се раздели само с 60 000.

Най-интересното обаче се случи часове преди финала, когато бившият съквартирант Умберто нацели с торта в ефир Милен Цветков.

Омазаният със сметана водещ бе принуден да пусне реклама, докато продуцентите го преоблекат в циклама.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
KAMI преди 15 години
DO E DIN BQHA BEZ ELEMENTARNO BYZPITANIE! NO TO UMEN 4OVEK NE BI POZVOLIL DA GO UNIJAVAT PO TELEVIZIQTA NQKAKVI IZMISLENI REJISIORI I PRODUCENTI.I SAGA NOVA SE HVALI, 4E S GRANDIOZNO 6OU E IZBRAN POBEDITEL.NEZNAM KOE MU BE6E GRANDIOZNOTO?!OSVEN PROSTOTIQTA.
21
0
 
0
 
! Отговори
Petkov преди 15 години
На тоя "ПОБЕДИТЕЛ" името му се знаеше още преди седмици.Сега и Спас ако спечели Сървайвър, *** и нагласената работа.
20
0
 
0
 
! Отговори
някоя си преди 15 години
Логично беше Жоро да спечели, Биг Бро харесва предприемчивите и тарикатите, а Жорко си беше типичен софийски тарикат. Освен това и народа се кефи на тарикатлъка, така че нищо чудно, че така се разви цялата игра. За съжаление най-ярките и интересни персонажи излязоха още в началото - гласът на народа, Ирена и малката, както и най-достойните - Мила и Филип. Въпреки че стисках палци на Наталия, не може да се отрече, че от всички спечелили досега Жоро е най-достойния - хубавец, сладкодумен и чаровен. Жалко за хубавото ***, че хлътна по него толкова, кефеше ме щото беше откровена и не си правеше тънки сметки както повечето през цялото време. А Иванина много се изложи накрая с това, че определи Даниела като своя прислужница, харесвах я, не беше лоша, но накрая попрекали.
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
истината е една. Българския народ от сто души ще избере този, който ще го прекара с най-много пари. Така е и с политиците. Най-много се смях на изказването му, че щял да се занимава с изкуство но преди това щял да прави бизнес с парите, за да има достатъчно пари за изкуство :) :)
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Georgi ima ugrizenia na savesta 4e nezaslujeno polu4i parite.Osven shopska selenia niho ne e pokazal.Mom4eto ne moje da se izrazava.Tova 4e she podeli 60000 sas zritela e pokazatelno i za negovata AL4NOST.NATALIA E POBEDITEL V BB4
17
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 15 години
"Най-вредното е да вярваш в утопични и романтични неща, като любовта и приятелството", призна победителят. Ето защо никой не ни иска в Европа, която признава тези ценности. Българското хитруване на дребно, мошеничеството, предателството, те правят победител тук. Вярно е, всички ще ги забравим, аз дори не ги и гледам, но ме убиват със способността си да прегазват!
16
0
 
0
 
! Отговори
Boris преди 15 години
Ами на който му се струват малко 60000 лева да ми ги даде. Само "баровци" в днес БГ :)
15
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
Trqbvalo li toi da gi vzeme, ili ne, leke li bil, ili ne? Ostavete 4oveka, takyv e, haresal go e naroda, dade mu parite, a i do kraq ne znaehme, 4e toi e zalojil 60000, no vse pak 6te pomogne i na Daniela, toi si e napravil smetkata! Da ne bi Ivanina-ku*vata da e dostoina za parite, taq deto nqma 1 raboten den i q izdyrjat 4uka4ite i. Ili pyk Denislav-selski bek, koito mn prikazva za sex, ama koito mn govori, ni6to ne pravi, a ne moje i edna duma smislena da kaje! Ostavete si Georgi da se kefi na jivota si kakto si 6te!!!
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
изглеждаше като кисело мляко, ама не беше... какво беше само Умберто знае.
13
0
 
0
 
! Отговори
Kombayner преди 15 години
Някой да се изненада от победата на Георги?Или от реда по който ще ги изгонят от Къщата снощи?Жалки бяха напъните на Милен да създаде "съспенс" в шоуто,а Луканов направо се изяви като просяк към зрителите и на моменти с честото си появяване предизвика и гнева на зрителите,които гледаха предизвестен край.Е,добре,че агонията свърши.От утре ще ги забравим-и Жорко градинаря,и Барби,която се усети как са я употребили чак като излезе.Амин.
12
0
 
0
 
! Отговори
побеждава преди 15 години
Сега разбрахте ли, че народа си заслужава съдбата. Не знам как го постига това българския народ, но винаги от сто души ще избере този който ще му даде най-малко пари. Така е с политиците, така е в реалния живот в България. Българина винаги се връзва на най-свидливите, на най-големите скъперници и затова заслужено след това го крадат и взема най-малки заплати в Европа. Това горублянско софийско *** е предполагало, че ще победи затова и е предложило най-малка сума. Тарикатите винаги усещат, че номерата им пред плебса вървят яко.
11
0
 
0
 
! Отговори
eva преди 15 години
bravo jore,mnogo se radvam 4e to4no toi q vze:)da e jiv i zdrav da si har4i parite:)))mislq 4e tova be6e nai interesniq big brother ot vsi4ki do sega:)
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
не ме интересува какъв е, да е жив и здрав и да си харчи парите с радост, спечели си ги по един или друг начин. Но, Цветков и Луканов бяха толкова жалки, как само просеха СМС-и........ трябваше да ги махнат още от началото, шоуто заприлича на селско кафене, върнете Ники Кънчев !
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Този Георги Алурков ми беше противен от самото начало - просто си личи от километър че е фалшив (както по-голямата част от останалите), играеше някаква игра - не особено успешно - (особено това заиграване с *** - даже се чудя дали това не е било нарочно измислено от организаторите на Биг Брадър) въобще Алурков си е келеменце - което даже се оказа и свидливо - както се видя - отпуснал беше само 60 000 от наградата си, за разлика от Наталия която беше писала - 100 000 лв.А на балъците дето са пращали смс-и за да пълнят гушите на Нова тв - честито и да не вземат да си помислят че някога нещо е зависело от техните смс-и.
8
0
 
0
 
! Отговори
Spiro преди 15 години
Това жалко горублянско *** успя да заблуди всички, че представлява нещо. Типичен пропаднал, градски ***. Вероятно парите ще отидат да спонсорират неговия мързел и безхаберие в следващите няколко години. Изключително са ми антипатични точно такъв тип хора, като Жорко. Това са същите онези квартални лекенца, които си прекарват цялото време в тенекиеното кафенце на покер машинките и с цигарките. Просто Жорето е пораснал и сега се чуди какво да прави с живота си. Е хубаво му ги подарихте тези 300000, ще има да се чуди още няколко години мързелувайки.
7
0
 
0
 
! Отговори
малък брат преди 15 години
Наи скучния и безинтересен Биг Брадър от всички излъчвани до сега беше този , а на финала Милен Цветков и Румен Луканов едва ли не просеха от зрителите да пускат есемеси ... !
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз съм жена доста над средната възраст и много се радвам, че Жоро победи. Момчето игра честно, никого не заблуди с поведението си, така, че не е изненадващо, че той получи голямата награда. За мен фаворити бяха и Наталия и Даниела, жалко само, че наградата е една. На двете момичета пожелавам по голям късмет в следващите им предизвикателства, да са живи и здрави. А Жоро, надявам се, че наистина ще успее да удвои наградата си. Желанието му е да твори, нека бъде...
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
следях го с интерес докато влязоха от самолета в къщата. видях, че абсолютно нищо не се случва и само седят и тъпеят по цял ден без никакво развитие на образите. и престанах да го гледам. дори финала ме домързя да гледам.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като гледам тоталната липса на интерес към тази боза ... дали ще ги избият тези 300 000 е под въпрос
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Страннно защо, още в петък прочетох в един жълт вестник, че Жоро ще е победител?!?